2011. december 3., szombat

Fél évesek

Nagyon régen nem írtam, szégyellem is magam miatta... :-)
Fél évesek múltak novemberben a kiskutyák, akik már nem is olyan kicsik.

Csak pár hete került gazdához Akiszép. Amíg nálunk lakott Sütinek hívtuk az anyai nagyanyja után. Rendkívül kedves, játékos, temperamentumos hölggyé cseperedett. Sajnos mindkét füle még lóg, de bízom benne, hogy ez 1 éves korára megváltozik. Fogait rendben leváltotta, szabályos, gyönyörű fogai lettek. Felépítése kifogástalan, kivéve a fülét. Kissé félénk az új helyzetekben, de ezt sajnos nekem köszönheti, mert az 5+1 gyerek mellett nem volt időm a tökéletes szocializációjára. Azért nem vészes, mert viszonylag hamar oldódik.
Tolna megyébe került egy Rebeka nevű nagyon szimpatikus leányzó kedvencének. Bízom benne, hogy kölcsönös lesz a megelégedettség és hosszú, boldog éveket fognak együtt eltölteni.


Akijó, a másik kislány Németországba került. Nemrég kaptam a gazdáitól egy levelet, amiben  nagyon dicsérik, mert kedves, okos, ragaszkodó. Idegen kutyákkal is jól kijön, sokat viszik kirándulni. Neki már szépen állnak a fülei. Sajnos nem sikerült a papíralapú képet itt közzétennem, pedig tényleg gyönyörű hölgyemény lett a kis Édi.

Akimer, a legerősebb, legszebb fiúcska egy budapesti kertes házba költözött egy kedves, kétgyermekes családhoz. A kislány, Lizi ajándéka lett, de gyakorlatilag az egész család kedvence, szeme-fénye. Nagyon örülök, mert a családfő a mudis fórumon is jelentkezik időnként és mesél róla, hogy hogyan játszik szívesen akár idegen nagy kutyákkal is.


Akitud, egészen különleges gazdát kapott egy gyöngyösi fiatal lány személyében. Hihetetlenül sokat foglalkozik vele, óriási sétákat tesznek meg együtt, sőt még saját készítésű nyakörvet is készít neki. És mindehhez még az is hozzátartozik, hogy saját honlapja van, ill. Facebook oldala.
Talán Akitud volt az egyik legkülönlegesebb kiskutya a kölykök közül és nem csak a színe miatt, így megérdemelte ezt a szuper gazdit! :-)

És végül a kis Akiél, aki nem is olyan kicsi. Egy barátnőmékhez került egy újlengyeli tanyára csirkék, bárányok közé. Egy kis foxilány lett a társa, ill. nemrég szerzett magának egy új lakótársat egy kis keverék kutya képében a közeli erdőből, akit a barátnőmék Hudira való tekintettel be is fogadtak. Hudi Houdini után kapta a nevét, mert nincs olyan kerítés, ami mögül ne tudna kiszökni. Remélem emiatt nem éri sosem baj! Érdekes módon kiskorában neki volt a leggyengébb a szőre most mégis az övé a leghullámosabb.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése