2011. március 12., szombat

Vendégek

2011. március 10-én vendégeink voltak, egy fórumos társam, Sári és kutyája Fruti.
Sári az a típusú ember, aki vele szültetett tehetséggel tud szót érteni a kutyákkal. Nem csoda, hogy ezek után a kutyája Fruti, egy border collie-whippet mix kutyus, valami hihetetlen kedves, jól szocializált, gyakorlatilag terápiás kutya.

Sári azért jött, hogy megmutassa, hogy kell kezelnem Cirka "bunkóságát" más kutyák irányába. Ehhez képest Cirka egyáltalán nem volt bunkó Frutival, rengeteget játszottak együtt. Ez van akkor, ha egy normális, játékos kutyával kerül össze, akinek a gazdájának is egyfajta kisugárzása van.

Illetve kiváncsi volt Szennára is, mert nem sokon múlott, hogy nem ő lett a gazdija. Tetszett neki, és ráadásul Szenna egyáltalán nem félt tőle, kiváncsian ment már oda hozzá az első pillanattól kezdve, majd később már a hasát vakargattatta vele... :-)

Ezután Szenna sétáltatásában segített, ugyanis sajnos Szenna még mindig nagyon húz sétáknál. Nagyon sok apró dolgot mutatott Sári, de az hamarosan kiderült, hogy igazából itt nekem van szükségem egy jó adag útmutatásra, nem Szennának... :-)

Megígértem Sárinak, hogy majd beszámolok róla, hogyan alakulnak a séták.

Mivel éppen nálunk vendégeskedik Bogár, ezért őt is megdögönyezhette, aminek nagyon örült, mert ő az egyik legkedvesebb mudija. :-)
Szenna és Fruti

1 megjegyzés:

  1. Sári nekünk is nagyon sokat segített, azóta is minden nap hálával gondolok rá.

    VálaszTörlés